zaterdag 3 april 2010

Zwemmen en klimmen

Het was weer kijkdag bij zwemles, ouders mogen dan de laatste 20 minuten aan de rand van het zwembad kijken naar de dingen die geleerd zijn.
Normaal gesproken staan we met alle ouders in een ruimte van 15 vierkante meter, voorzien van een bankje waarop plaats is voor vier personen. Op de tribune is plek genoeg maar daar mogen we niet op omdat dat storend is voor de kinderen. En het horecagedeelte is op vrijdagochtend dicht.
We waren dus blij dat we eindelijk konden zitten en kijken naar ons kroost.
Sinds deze week zit Doris' schoolvriendinnetje Ilja bij haar in de groep. De dames vinden dat helemaal geweldig natuurlijk maar wij (hun moeders) hebben gewaarschuwd dat ze niet alleen met elkaar mochten kletsen en aan elkaar frunniken maar dat ze in de eerste plaats goed hun best moeten doen.
En eerlijk is eerlijk, ze hebben zich daar keurig aan gehouden!


Doris kan heel goed op haar rug zwemmen (dat is wat ze in donkerblauw leren), zowel schoolslag als rugcrawl. De coördinatie tussen de ledematen moet nog iets beter voordat ze naar wit mag maar ze is bijna zover.
In wit gaan ze leren op hun buik te zwemmen.

Klimmen

Na het zwemmen zijn we even de stad in geweest om knoopjes voor haar nieuwe blouse te halen. En omdat haar bikini eigenlijk te klein was hebben we ook meteen maar een nieuw badpak en een nieuwe bikini gekocht.
Op weg naar huis moest er nog even geklommen worden op het klimrek dat op het schoolplein staat.


Doris laat graag zien dat ze een echte slingeraap is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten