maandag 20 juli 2009

Vakantiefoto's

Vorige week zijn we een weekje naar de caravan geweest op camping Westerholt in Delden. Hendrik-Jan moest nog werken deze week maar Doris en ik hadden gezelschap van Esther en Sterre.
We hadden prachtig weer iedere dag, lekker zonnetje maar niet te warm.
Terwijl de meiden zich vermaakten op de trampoline of de glijbaan hadden Esther en ik de gelegenheid om lekker bij te kletsen.

De hoge glijbaan staat in de speeltuin van uitspanning het Hoogspel waar we een heerlijke middag doorbrachten. Vorig jaar lukte het Doris nog niet om de klim naar boven zelf te maken, haar beentjes waren wat te kort. Nu lukte het wel en was het Sterre die tegen hetzelfde probleem opliep.
We zijn ook een dagje in Almelo geweest, met een bezoekje aan oma als hoogtepunt.

De ventilator had grote aantrekkingskracht, helemaal omdat de meiden een spelletje ontdekten. Praten tegen de ventilator, dan vervormt je stem! Errug leuk.


De dames genieten van het windje.

Voor Sterre en Doris nieuwe "crocs" gekocht. Bij aankoop van een paar kreeg je gratis figuurtjes voor op de schoentjes. Esther koos Peace voor Sterre en ik Love voor Doris.
Zitten ze niet schattig naast elkaar, Liefde en Vrede??
Dat een trampoline niet alleen leuk is maar ook gevaarlijk kan zijn daar kwamen we deze week achter. Door een grote sprong van een ouder jongetje kukelde Doris van de trampoline. Natuurlijk veel tranen en pijn maar wat schrammen en een verbogen bril is het enige letsel wat we mochten noteren.
Hendrik-Jan kwam donderdagavond vanuit zijn werk naar de camping en mocht meteen weer aan het werk als voorlezer.
Vrijdagochtend begon met een wolkbreuk maar gelukkig was het de rest van de dag mooi weer. Tegen de middag kwam Hannie (Yessica55 van het forum) om Esther en Sterre weer naar huis te brengen. Maar eerst zijn we nog op lappenjacht geweest bij Harry in Enschede.
Al met al een geslaagde week!
Foto's van Doris en Sterre op de trampoline en in het zwembad staan op de blog van Esther

1 opmerking:

 1. Ja leuke foto's Inge!
  Krijg ik de originele ook nog...
  :-p
  Vooral van de speeltuin!!
  Ik heb natuurlijk ook nog foto's voor jou als je wilt.
  En wat grappig... Hendrik -Jan blijkt een ware voorleessensatie te zijn!!!!

  BeantwoordenVerwijderen