woensdag 13 mei 2009

En dat is vier...

6 Mei was Doris jarig. Dit vierden we natuurlijk in onze stacaravan. Het grote feest was zaterdag maar de cadeautjes van papa en mama kreeg ze op haar "echte" verjaardag.
Een meisje van 4 hoort een pop te krijgen, tenminste, dat vind ik. Van ons heeft ze een Babyborn pop gekregen die kan slapen, huilen, lachen, plassen en poepen. Net echt. De pop wordt steevast Baby Bor genoemd, we proberen haar nu uit het hoofd te praten dat dat niet de naam is van pop.

Nadat de visite was gearriveerd moesten er natuurlijk kaarsjes worden uitgeblazen. Nu nog op een klein carameltaartje maar zaterdag was de echte feesttaart.

Samen met oma Almelo de door haar gemaakte kleertjes voor de pop uitpakken.

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een mooie nieuwe outfit. Dit keer geen jurk maar tuniek Greetje van Farbenmix. Dit was eigenlijk niet de bedoeling maar ik kreeg van Mira zulke leuke restlapjes die zo goed bij elkaar passen en precies genoeg voor Greetje. De keus was toen snel gemaakt.

De pet heb ik zelf getekend. Het leek me leuk om Doris er net zo uit te laten zien als het meisje op de borduur. Zelfs de teckel komt overeen maar ons exemplaar wilde niet poseren aan een riempje.

De ballon is een stuk interessanter dan poseren. Een compromis: poseren met ballon.

Natuurlijk was er nog niets klaar toen we naar de caravan vertrokken, alleen de stof was geknipt. Omdat ik overal organza gordijnen op heb gehangen was de lockmachine mee. En natuurlijk om Greetje te kunnen maken. In de caravan staat een Pfaff Tiptronic 1071 dus ik heb me heerlijk uit kunnen leven.
Het setje op de bank. Ik heb er zelfs bijpassende schoenen bij gevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten