zaterdag 18 september 2010

Mooie nieuwe bril!

Na drie jaar was mijn bril wel aan vervanging toe. En Doris moest ook een nieuwe bril, haar ene oog was een kwart punt verbeterd, het andere oog een kwart punt verslechterd. En ze had haar bril al twee jaar, behoorlijk lang voor een 5-jarige.
Hans Anders had een mooie aanbieding, een enkelvoudige bril voor €59,- en een varifocale bril voor €129,-
Doris heeft 2 brillen uitgezocht, een met een groen montuur (kikkerbril) en een met een zwart/rood montuur (lieveheersbeestjesbril).

En voor mij heeft ze ook een bril uitgezocht, ik was aan het passen toen ze een lade opentrok, op een bril wees en zei:"deze mama". Een schot in de roos, ze mag vaker mee als ik iets nieuws nodig heb!
Doris' keuze

Detail. De versieringen zijn zilverkleurig.


Zelf zag ik nog een roze bril, deze kon ik niet laten liggen. Ik houd wel van een opvallend montuurtje.
Zeker zeer opvallend
Vandaag kon ik mijn brillen ophalen, die van Doris worden 30 september verwacht. Ze had geen zin om mee te gaan en ze hoefde ook niet omdat haar brillen er toch nog niet zouden zijn.
De mijne waren er allebei maar ook één van haar brillen was klaar.
Nadat ik even gebeld had kwam ze met Hendrik-Jan naar de winkel. Ze ziet er nu weer helemaal hip uit met een goed passende bril.
De "lieveheersbeestjes" bril
Begin oktober zijn Hendrik-Jans brillen klaar, hij heeft vorige week ook twee nieuwe monturen uitgezocht. Wordt vervolgd.....

1 opmerking:

  1. Hoi Inge, wat een superbril die roze!!!!!Helemaal geweldig. Staat je echt cool!
    EN dan Doris, wat een supergave bril heb jij daar op. Zo kan je de volgende keer extra goed zien hoe Omi een sneeuwbal tegen het raam gooit!

    Groetjes,
    Irma

    BeantwoordenVerwijderen