woensdag 14 juli 2010

Badpak wordt bikini

Afgelopen weekend gingen we een paar dagen naar de camping. Omdat het zo warm was hadden we de zwemspullen ingepakt, we kunnen daar namelijk heerlijk zwemmen.
Maar ik was zo bezig geweest om Doris' spullen te pakken dat ik niet aan mijn eigen badpak had gedacht. Hendrik-Jan vroeg het aan me toen we al lang en breed op de snelweg reden. Hij wilde zelfs terugrijden maar dat vond ik te gek.
We moesten toch nog boodschappen doen en dan zou ik wel even bij Ter Stal kijken of ze iets voor me hadden.
Nu heb ik niet de meest gangbare maat dus gevreesd werd dat ik het hele weekend met 35 graden celsius aan de rand van het zwembad mocht blijven zitten...
Maar ik vond in de rekken nog een badpak maat 50. Te klein voor mij maar mijn inschatting was dat het voor 2 dagen wel zou kunnen.
Natuurlijk kwam ik er niet in! Maar nadat ik de voering er uit had geknipt lukte het wel... Een tikkie krap, de banden sneden in mijn schouders, maar ik kon tenminste zwemmen!

Dit badpak zou ik niet meer aandoen maar om het weg te gooien vond ik jammer. Nu ligt het in de planning om een bikini voor mezelf te gaan maken. Maar daar was ik nog niet aan toe gekomen. De materialen had ik ook nog niet gekocht.
Ineens bedacht ik mij dat ik kon proberen mijn badpak te verbouwen tot bikini. De breedte ging prima, de lycra rekt goed mee, ik had voornamelijk een lengteprobleem. Wat opgeheven zou worden als ik het badpak door zou knippen.
En ik had zowaar nog wat badpakkenelastiek liggen, ooit eens gekocht maar nooit gebruikt.
Hieronder zie je het resultaat. Nog wat witjes maar ik hoop dat de zon daar verandering in brengt.


2 opmerkingen:

 1. Hoi Inge!
  Ik zie nu pas je bikini!
  Wat durf jij zeg! ik vind het echt geweldig. Super dat je het gewoon doet, en hij staat je prima.
  Ik heb alleen een opmerking. Is ie niet nog mooier als het broekje boven de navel komt? dus rechter om je middel zit?
  Maar hij is geweldig!
  Groetjes Mippie

  BeantwoordenVerwijderen