zondag 1 februari 2009

Verjaardagsstoel

Als een peuter jarig is mag hij op de verjaardagsstoel zitten. Dit is een speciale stoel die alleen bij verjaardagen wordt gebruikt. De stoel op mijn werk was kapot en daarom werd er iedere keer een stoeltje versierd met een slinger.
Om een beetje van mijn restlapjes af te komen en om me lekker uit te kunnen leven met lintjes en borduurmachine heb ik een hoes gemaakt die over de gewone stoeltjes past. Zo hoeft er ook niet een extra stoel in de speelzaal te staan.

De achterkant met taartjesborduurtjes. De oranje strippen zijn tunneltjes waar de themastokken in gestoken kunnen worden

Er zijn 4 themastokken, twee voor de leeftijd (3 en 4 jaar) en een voor jongetje en voor meisje.
Lekker met lintjes en kralen in de weer geweest, de stoel is "gevuld" met schuimrubber, zit lekker zacht en glijdt niet weg als er op de stoel gestaan en ervan af gesprongen wordt.
Volgens mij is het een feestelijk geheel geworden. Hopelijk denken mijn collega's er ook zo over!

3 opmerkingen:

 1. Wat een hartstikke leuk idee! Ik zit hier thuis ook altijd stoelen te versieren met crepe papier e.d. en na een uur is het weer kapot. Ik ga hier ook eens over nadenken...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een toppie idee!!! Superleuk meiss!!!

  LIeve groetjes
  BIeb

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een superidee zeg! Ik zit altijd te hannessen met crêpepapier en van die rolletjes papierlint e.d. en inderdaad binnen een uur ligt het op de vloer. Geweldig!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen