maandag 14 juli 2008

Award

Tja, en toen kreeg ik zomaar een award!
Jetje van Mamajetje heeft me deze award gegeven
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer vereerd ben! Dit is wat ze schreef:

De derde is voor Inge/Dingena. Ondanks haar maatje meer maakt ze erg leuke kleding voor haarzelf. De patchwork rok is echt geweldig! En de kleren voor haar dochtertje Doris zijn ook altijd erg leuk! Inge staat altijd vrolijk op de foto, zo leuk om te zien!

Zelf mag ik nu ook drie awards weggeven.

De eerste gaat naar Hendrik-Jan
. Ik heb veel bewondering voor de discipline waarmee hij iedere dag minstens één stuk schrijft voor zijn blog. Het is ook erg leuk om via hem een deel van ons leven mee te beleven.

De tweede gaat naar Kortjakje
Zij maakt zulke mooie kleding voor zichzelf, heel knap hoe zij patronen naar haar hand weet te zetten. De belangeloosheid, creativiteit en het enthousiasme waarmee zij zich laatst inzette om voor het goede doel prachtige tassen te maken heeft mijn bewondering.

De derde gaat naar Akiret
Zij maakt erg leuke dingen voor har jongens en de meiden in haar omgeving. Ook de kleding die ze voor zichzelf maakt ziet er altijd goed uit. Haar schrijfstijl vind ik erg leuk, het is meestal lezen met een glimlach.

Update:
Ik kreeg van Kortjakje een berichtje dat ik even op haar blog moest kijken. Daar vond ik dit:

Ten eerste wil ik hem uitreiken aan Inge van http://dingenagcreaties.blogspot.com/
Jij bent wel degene die mij het extra zetje geeft om wat te publiceren in mijn Blog, en wat te schrijven op het sancho forum. Waarom? Door zelf te laten zien wie je bent, geef je mij het gevoel dat ik ook mag zijn wie ik ben. Geen doorsnee vrouw, maar wel bijzonder. En je maakt bijzondere mooie kleding voor jezelf, en laat het dan ook zien, gewoon zoals je bent, heel fijn vind ik dat.
Dank je wel , dat jij misschien onbewust meer vrouwen net dat zetje geeft om een beetje van zichzelf te laten zien. En jouw creaties zijn prachtig, en je dochter,....wat heb je daar toch mooie kleertjes voor gemaakt.

Je snapt dat ik even stil werd toen ik dit las, zo'n mooi compliment van iemand die ik bewonder omdat ze zo mooi haarzelf durft te zijn!


2 opmerkingen:

  1. Dank je wel, ik ben best wel een beetje trots. Natuurlijk heb ik ook even gekeken bij de andere winnaars.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo! Ik ben viavia op je blogje terrecht gekomen en ik vindt dat je prachtige dingen kunt maken hoor! Mijn complimenten!

    Groetjes mama lieveheersbeestje.

    BeantwoordenVerwijderen